У Києві затримали п’яного водія, який намагався втекти від правоохоронців. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, пізно вночі правоохоронці помітили у Святошинському районі білий автомобіль Daewoo Lanos, який під час руху зачепив відбійник. Вони подали сигнал водію, щоб той зупинився, проте чоловік Роман вчинив навпаки – натиснув на педаль газу та спробував втекти.

Примусити водія зупинитися змогли лише неподалік від санаторію «Перемога». Той одразу почав виправдовуватися, мовляв, він – колишній учасник АТО. Однак правоохоронців це не «вразило», і винуватець заявив, що напився, бо дізнався, що у його дитини знайшли рак. Ця історія також не спрацювала, і горе-водій почав розповідати, що гостював у високопосадовця, з яким «обмивав зірки на погонах».

Поки чоловік викручувався, правоохоронці провели тест за допомогою «Драгера» - той показав рівень алкоголю у 1,68 проміле.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Як з’ясувалося, п’яний чоловік за кермом прямував до Житомирської області.

«Думаю, таких цирків вистачає кожен день», «У нього просто маски не було, п’яним за кермом їхати дешевше, ніж ходити без маски», «Навіщо вночі сонячні окуляри? Крім як з метою створювати образ крутого, що говорить про те що людина не впевнена в собі і зовнішніми аксесуарами вирішує представити себе в іншому світлі. Загалом, жалюгідне видовище», «Рома стерилізувався проти вірусу», - вважають коментатори.

Нагадаємо, раніше до Львові машина зробила пекельне "сальто у повітрі і приземлилася догори дригом, момент потрапив на камеру

Як повідомляє портал Знай.uа В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

Знай.uа писав, що у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавої ДТП потрапив на відео