З'явилися нові подробиці масової бійки зі стріляниною, що сталася в Києві на території ТРЦ "Арена-сіті". Деталями події поділилася одна з очевидців події.

Дівчина розповіла, що в ресторанах "Арена-сіті" відпочивала компанія іноземців (турки і араби). В ході розваг між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Очевидець події (киянин) намагався розборонити бійку, однак йому (випадково чи ні) перерізали горло. На даний момент ще невідомо, хто це зробив і як.

Після цього свідки викликали на місце швидку допомогу та поліцію. Пораненого хлопця вдалося врятувати. Зараз медики вже відпустили його додому.

У Києві відбулася масова бійка зі стріляниною / фото: Київ Оперативний

На якийсь час бійка припинилася, однак близько 5-6 ранку розгорілася з новою силою. Хтось дістав зброю і почалася стрілянина. Дівчина розповіла, що стріляли не в когось конкретного, а по всім підряд. Охоронці, яких очевидці прийняли за поліцію, стояли неподалік і не намагалися перешкодити конфлікту.

Прибула на місце поліція одразу почала розбороняти молодих людей та забрала деяких з них у відділення. Як з'ясувалося пізніше, більшість з них не брали участь у бійці, тому їх відпустили додому. Тепер правоохоронці будуть вивчати записи з камер відеоспостереження для того, щоб встановити активних учасників конфлікту.

Повідомлення від очевидця подій / скріншот

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.