У Києві на ПБК (південний берег Труханового острова) хлопець помер прямо під час нічної вечірки. Кадрами заборонених розваг поділився Telegram-канал "Київ Зараз".

Відомо, що в Києві і області посилили карантин, заборонивши працювати закладам після 22:00. Що стосується нічних клубів – їх роботу ще не дозволяли. Однак заклад на ПБК вирішив зібрати повний комплект порушень – там пройшла нічна вечірка, де натовп відпочиваючих розважався без масок і соціальної дистанції.

У Києві на ПБК під час вечірки помер хлопець / скріншот з відео

Але й на цьому все не закінчилося. Сама вечірка згасла близько 5 ранку, коли на танцполі помер хлопець. За словами очевидців, у нього було передозування наркотиками. Відпочиваючі розповіли, що він всю ніч знаходився в неадекватному стані.

На місце події приїхали медики швидкої допомоги, проте хлопця реанімувати не вдалося – вони лише констатували смерть. На місці також виявилася поліція, яка буде з'ясовувати подробиці смерті і на якій підставі заклад порушив умови карантину.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відеозаписи, які зняли за деякий час до події:

Похоже, условия карантина прописаны не для всех!😳 Посмотрите, что происходит в одном из киевских ночных клубов!🤦🏻‍♀️

Geplaatst door Подробности op Zondag 5 juli 2020

Нагадаємо, що у Києві поліція припаркувалася на власній розмітці для "любителів штрафів".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Мін'юсті придумали, як використовувати Лук'янівське СІЗО.

Також Знай.иа писав, що у Київському метро з'явився 4G.