Стало відомо про те, що чоловік випустив 8 куль у людини. У столиці сталася стрілянина.

Таким чином, повідомляється, що потерпілий в результаті інцидент отримав численні травми, і близько трьох днів перебував у комі. Все це було на столичній Троєщині, одному з найбільш небезпечних районів Києва.

На вулиці Оноре де Бальзака, чоловік влаштував стрілянину, і тим самим поранив свого знайомого. Про це розповіли в прес-службі столичної поліції.

У Києві чоловік влаштував стрілянину, фото: Національна поліція

Потерпілий говорить про те, що у нього зі знайомим виник конфлікт поблизу місцевого магазину, після чого, зловмисник дістав вогнепальну зброю, і вісім разів вистрілив.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Потерпілий дивом залишився живий. На місце приїхала «швидка» допомогу, яка госпіталізувала чоловіка у лікарню. Там він три доби перебував у комі, після чого прокинувся, та розповів як все було насправді.

Підозрюваного затримали за місцем проживання, у нього вилучили пістолет з набоями. Нападником виявився раніше не судимий киянин, 1976 року народження.

Було відкрито кримінальну справу, а фігуранту оголосили про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Тепер йому загрожує до восьми років в'язниці.

Нагадаємо, раніше У Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою пацієнтів-неадекватний - "Ледве втекли, довго плакали..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом п'яні підлітки влаштували дикий "шабаш" на могилі - терлися про хрести, Україна в жаху

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом п'яний маніяк розстріляв компанію з дітьми - пісок в крові