У Києві стався черговий прорив труби з гарячою водою. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що черговий прорив трубопроводу стався на Подолі. Там з-під землі раптово почав бити гігантський фонтан окропу. Все сталося посеред ночі, близько 3:00, тому на вулиці було майже безлюдно.

Мешканці прилеглих будинків зізнаються, що спочатку подумали, ніби на вулиці почався дощ. Потік води був такої сили, що діставав до шостого поверху. Люди жартують, що їм безкоштовно помили вікна.

На Введенской трубу с горячим водоснабжением прорвало так, что струя добивает аж до улицы Волошской🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 2 juli 2020

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За приблизними оцінками, висота гейзера сягала близько 10 метрів у висоту.

«На Введенській трубу з гарячим водопостачанням прорвало так, що струмінь добиває аж до вулиці Волоській», - пишуть у співтоваристві.

«За*бись! Там по вулиці Подільський водоканал», «Це гаряче джерело. Чекаємо виверження вулкана», «Все піде на рахунок споживачів», - коментують городяни.

Нагадаємо, раніше У Києві "замироточил" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині на робочих заводу обрушилися тонни цукру - покалічених людей рятують у реанімації

Також «Знай.ua» писав, що Хлопець варився живцем з вини комунальщиков, моторошна трагедія сколихнула все місто