У Києві невідомі викрали акціонера одного з українських заводів. Правоохоронці підозрюють, що до цього можуть бути причетні російські спецслужби, повідомляють у телеграм-каналі «Київ зараз».

За попередньою інформацією, викрадений - один з акціонерів ТОВ «Севастопольського судно-ремонтного заводу «Південний». В даний час майно викраденого громадянина знаходиться на території тимчасово окупованого Російською Федерацією Криму.

Наголошується, що раніше, близько місяця тому, викрадений чоловік повідомляв співробітникам Генеральної прокуратури України, що його майно на окупованому півострові захопили невідомі особи.

У ЗМІ з'явилася інформація, що викрадений - житель Київської області Сергій Ткаченко. Його вивезли з салону краси, повідомивши, що він нібито знаходиться в «федеральному розшуку». За словами свідків, чоловіка вивели на вулицю, посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. За даними журналістів, Ткаченко нібито розшукували російська поліція – в РФ йому заочно обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше У Львові орудує банда віртуозних злодіїв, дві секунди - і ви без коліс

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві шахрай виманив у дитини 700 тисяч гривень одним дзвінком, - "Твоя мама в біді"

Також «Знай.ua» писав, що Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленьку дитину.