У Києві неадекватний водій за кермом автомобіля марки Toyota Land Cruiser влаштував заїзд по пішохідному переходу, проте його спробували зупинити діти, що гуляли неподалік. Відео незвичайного інциденту опублікували в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Зазначається, що інцидент стався на Оболоні. Замість того, щоб прислухатися до вимог цілого натовпу свідомих дітей, водій спочатку трохи пригальмовує, а потім додає газу і тікає з місця події.

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

«Чувак х**чив по тротуару. Діти спробували пояснити дядькові, що він не правий. Що зробив цей ублюдок? Правильно - дав газу!», - пише автор повідомлення під ніком "Fedir Katushonok".

«На Оболоні чекнув чорта на крузаку», - додає він, публікуючи відеокадри інциденту.

Додамо, що не відомо, чим завершився цей інцидент, і не постраждав в результаті хтось з присутніх на відеокадрах дітей.

Нагадаємо, раніше Кличка зловили на цинічною схемою, замішані велодоріжка і евакуатор, - "Коли ти хочеш рубонути бабла…"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Tesla Андрія Богдана перегородила цілу вулицю, у "героїв паркування" є новий лідер

Також «Знай.ua» писав, що Машини киян перестануть "ловити" евакуатори - героїв паркування будуть карати по-новому