Кияни, стурбовані зростанням злочинності в рідному місті і випадками нападів неадекватних громадян на перехожих, вимагають від міської влади встановити на столичних вулицях так звані «тривожні кнопки». Відповідну петицію опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації.

Автором петиції городянин став Анатолій Лейко.

"Пропоную з метою забезпечення максимальної безпеки всіх жителів Києва встановити в громадських місцях тривожні кнопки екстреного виклику поліції", - написав він у зверненні до КМДА.

Киянин вважає, що «тривожні кнопки» можуть убезпечити городян і забезпечити їм термінову реакцію з боку правоохоронних органів на подію.

Скрін petition.kyivcity.gov.ua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зазначимо, що для того, щоб потрапити на розгляд чиновників столичної мерії, петиція повинна зібрати 10 тисяч голосів киян за тримісячний термін (90 днів). Якщо їй це вдасться, звернення розглянуть на засіданні КМДА.

В даний час петиція, створена два дні тому, набрала всього вісім голосів з необхідної кількості.

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро зафіксовані порушення карантину.

Також Знай передавав, що у Києві змінили правила отримання пільг за проїзд у транспорті.

Нещодавно Знай повідомляв, що в київському метро жінка закликала зняти маски.