Родина у Борисполі дала прихисток псу-безхатьку, якого небайдужі громадяни врятували від страшної загибелі у Миколаєві. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Раніше журналісти розповідали сумну історію про те, як у Миколаєві люди привели до ветеринара скалічену та закривавлену собаку – колишній власник використовував безпородного пса як мішень для тренування свого улюбленця бійцівської породи.

Спеціалістам Миколаївського міського центру захисту тварин ледве вдалося врятувати життя псу Мартіну, провівши кілька складних операцій та курс реабілітації. Виявилося, що на тварині відпрацьовував бійцівські навички інший пес - стафордширський тер'єр.

Знайти колишнього власника тварини зоозахисникам не вдалося – рятівник Мартіна не назвав ні свого імені, ні імені кривдника пса.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пес довго не йшов на контакт із людьми, тікав та ховався у віддалених куточках. Понад півроку йому шукали нову люблячу родину, яка б терпляче доглядала за ним, чекаючи, доки Мартін знову повірить у людську доброту.

Така родина знайшлася аж на Київщині - Дмитро та Олександра Серпаки приїхали до Миколаєва та забрали пса до себе. Наразі скаліченій тварині нові господарі дозволяють практично все – спати в їхньому ліжку, випрошувати ковбасу та ганяти чотирьох котів, які живуть у їхньому домі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві ворона стала візитною карткою ринку.

Знай повідомляв, що в Тернополі собака і кіт працюють терапевтами.

Нещодавно Знай передавав, що кішка врятувала життя своєму господареві.