У Києві, на Троєщині, на одному з ринків оселилася сіра ворона – птаха вже встигла стати місцевою знаменитістю, та отримує море уваги як від продавців, так і від відвідувачів базару. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Пернатого мешканця ринку назвали Кирилом – це сіра ворона. Птах потоваришував із продавцями та користується неабиякими привілеями. Зокрема, особливу довіру ворона демонструє продавцеві овочів Андрію Гаврилюку – той годує улюбленця смаколиками, хоча й сварить час від часу за поцуплені блискучі речі.

Для відвідувачів Кирило – невід’ємна частина ринку, вони також звикли до незвичного продавця.

«На Дарниці теж бачив ручного на базарі», - пише у коментарях один із киян.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Ці птахи дуже розумні. Дуже. Хоча їх розум якось давно і сильно мені нашкодив. У мене була собака, алабайка, на прізвисько Юта. Тоді ми жили в Полтаві біля Парку Інтернаціоналістів. У парку була величезна зграя цих птахів. І там була серед них каліка, її зграя підгодовувала і охороняла. Одного разу моя Юська побачила в парку цю каліку і почала її катати по землі. Ні, вона її не добила і не вбила. Але те, що влаштувала зграя цих птахів нам - було пеклом. Сотня штук нападала на мою собаку і на мене. Я їй закривала долонею очі, щоб не виклювали. Бігли додому. А потім ця зграя ще місяці три нас переслідувала. Скрізь, навіть за 2 км від парку. Моя Юська була винна, це зрозуміло. Але розуму цих птахів, організованості та підтримці немічних членів зграї я дивуюся досі», - розповіла у коментарях жінка.

Нагадаємо, Знай писав, що тернополянка позбулася дорогого айфона, і злодієм виявилася не людина.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині за хабар затримали місцевого чиновника.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині пограбували мажору на 50 тисяч гривень.