У Київському метрополітені пасажири плювати хотіли на вимоги карантинного часу. Відповідне відео опублікували в телеграм-каналі «Київ зараз».

«Соцдистанцію замовляли? Метро Києва. Нічого нового», - пишуть автори листа.

На опублікованих кадрах – черга в столичну підземку, в якій сотні людей збилися в одну юрбу, при цьому не дотримуючись обов'язкової відстані до сусіда в півтора-два метри. Черга тягнеться від дверей через весь підземний перехід. При цьому деякі громадяни навіть не одягли маску – вона бовтається у них на підборіддях «для галочки».

Зазначимо, що городяни, незважаючи на прогресуючі показники захворюваності смертельно небезпечним коронавірусом в столиці, не поспішають дотримуватися правил карантину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Навіть штрафи і патрулі, які повинні перевіряти виконання санітарних вимог, не допомагають змусити людей їх дотримуватися. Медична маска давно вже стала фікцією для багатьох, а городяни все частіше збираються натовпи в людних місцях на кшталт метро, маршруток, пляжів та місць відпочинку.

Однак, якщо темпи зростання захворюваності не підуть на спад, в столиці можуть ввести додаткові обмеження і посилення карантину.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі поліція оштрафувала водія маршрутки на 17 тисяч за відсутність маски.

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний пасажир розбив скло в маршрутці з-за зауваження з приводу відсутності маски.

Нещодавно Знай передавав, що київська влада вирішили ускладнити життя пільгової категорії пасажирів громадського транспорту, які не зареєстровані в Києві.