У Києві розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому і не повернулася.

Про це повідомляється на сторінці правоохоронців "Розшук дітей" у Facebook.

Так, стало відомо, що у Фастові зникла 15-річна Настя Клюзко. Відомо, що дівчина пішла з дому 30 червня і досі не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо. Телефон дівчини відключений.

Настя Клюзко


Особливі прикмети зниклої: на вигляд Насті 14-15 років, зріст 165 см, волосся по плечі, темно-русяве зі світлими кінцями, кругле обличчя, карі очі. Дівчина була одягнена у футболку чорного кольору, джинсові шорти чорного кольору, білі кросівки. При собі має різнобарвний, квітчастий рюкзак.

Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію "102". Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дитини.

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.