У Києві розшукують неповнолітнього хлопчика, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так, в Києві розшукують неповнолітнього Ветчинова Олександра Юрійовича. Відомо, що хлопчик 2011 року народження вийшов з дому за адресою проспект Лісовий у понеділок, 29 червня близько 12.00 і не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопчика відімкнений.

Фото: Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклого: на вигляд 10-11 років, худорлявої статури, волосся темного кольору. Хлопчик був одягнений у чорні штани та жовту майку. Зазначається, що востаннє зниклого бачили в супермаркеті АТБ на Лісовому проспекті.

Фото: Київ Оперативний


Якщо ви бачили цього хлопчика чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопчика.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Увага! #Розшук! В 12.00 29.06.2020 вийшов з дому (проспект Лісовий) і не повернувся Ветчинов Олександр Юрійович, 2011...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 juni 2020

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.