У Києві зник 11-річний підліток. Він зник у Дніпровському районі Києва. Про зникнення розповіли в поліції столиці.

11-річний Дмитро Шевченко пропав 28 червня. У поліції розповіли, що дитина виглядає молодше свого віку. Його зріст становить 125 див., волосся русяве, коротко стрижене. У день зникнення був одягнений у синю футболку з написом Ninjago та сині шорти і біло-блакитного кольору сабо (крокси).

Поліція попросила надати будь-яку інформацію про дитину і зателефонувати на гарячу лінію 102.

11-річний Дмитро Шевченко Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що щороку зникають кілька тисяч українців. Тільки в Запоріжжі і області, за даними поліції, з початку року 6240 чоловік.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Крім того, на Тернопільщині днями чоловік зник з-за нещасного випадку на Дністрі. Під час руху по річці на моторному човні він не побачив натягнутий трос для поромної переправи. Через зіткнення з ним чоловік опинився у річці. Рятувальники прочісують берега річки, щоб допомогти потерпілому.

Нещодавно в Києві оголосили в розшук худорлявої пенсіонера, який зник по дорозі з лікарні додому. Рідні та поліція заявили, що він страждає втратою пам'яті і дезорієнтацією в просторі. Чоловік був одягнений у спортивний костюм, коли виходив з будівлі лікарні в Києві.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі і області з початку року пропали 6000 осіб.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині рятувальники шукають чоловіка і його мторную човен.

Нещодавно Знай передавав, що в києві поліція шукає худорлявого чоловіка.