У Києві зник чоловік 1945 року народження, який має проблеми з пам'яттю. Про зникнення людини повідомляється на сторінці Київ Оперативний.

У повідомленні говориться, що Дерганов Володимир Сергійович, народився 28 квітня 1945 року 22 червня вийшов на вулицю з Київської міської клінічної лікарні № 3 (вул. Запорожця, 26) і зник.

У поліції повідомили і його прикмети. У день зникнення він був одягнений у спортивний костюм – сині брюки і біла кофта. Також чоловік страждає порушенням пам'яті і порушенням просторової орієнтації. У поліції попросили допомогти в пошуках цього людини всіх, хто його бачив, або знає, де він знаходиться.

У Києві зник чоловік Фото: скріншот

Варто відзначити, що поліція в Дніпрі не опускає рук і сподівається знайти 41-річного чоловіка, який поїхав на дачу ще місяць тому і безслідно зник. крім поліції, чоловіка шукають і волонтери. Вони активно поширюють інформацію про зниклого і повідомляють прикмети.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Харківщині шукають 79-річного чоловіка, який вийшов купити хліб і крізь землю провалися. Чоловік вийшов з будинку та пішов у невідомому напрямку. після цього він додому не повертався.

Під Києвом поліція зупинила хлопчика, який їхав на велосипеді по жвавій трасі. Як виявилося, дитина без відома мами вирушив до бабусі у сусідню область. Мама не знала, що син вже знаходиться далеко від Києва, а не гуляє у дворі з друзями.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі розшукують чоловіка, який поїхав на дачу і пропав.

Знай повідомляв, що під Харковом шукають пенсіонера, який пішов у невідомому напрямку.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом спіймали підлітка, який їхав до бабусі на велосипеді.