В Києві на залізничному вокзалі загорівся чоловік через ураження струмом.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, стало відомо, що у Києві на одній із платформ Центрального залізничного вокзалу Києва горів чоловік. На місце пригоди оперативно прибули екстрені служби та слідчо-оперативна група відділу поліції.

Вокзал, фото Страна
Вокзал, фото Страна


За інформацією правоохоронців, чоловік заліз на дах потягу та отримав ураження струмом, внаслідок чого загорівся. На щастя перехожі та працівники вокзалу швидко відреагували на інцидент та загасили хлопця.

Потерпілого з опіками тіла госпіталізували до лікарняного закладу для надання допомоги в умовах стаціонару. Його особу встановлено: ним виявився уродженець Чернівецької області 1994 року народження.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини цього випадку. За результатами перевірки цій події буде надана правова кваліфікація.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на яких пляжах дозволили купатися киянам.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" встановила ціни поїздок в поїзді на популярні українські курорти.

Також "Знай.ua" писав, як перетнути кордон і обійти обмеження карантину.