На Київщині розшукують зниклу безвісти неповнолітню дівчину, яка пішла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так у місті Обухів, Київської області розшукують неповнолітню Марігун Анжелу. Відомо, що 16-річна дівчина пішла з дому близько 06:00 27 червня. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. На зв’язок з рідними дівчина не виходить.

Марігун Анжела


Особливі прикмети зниклої: на вигляд 16-17 років, зріст 172 см, худорлявої статури, волосся довге, фарбоване у чорно-фіолетові кольори, заплетене в дреди, обличчя овальне, очі блакитно-сірі. Дівчина була одягнена в червону сукню, сірий піджак, білі капці. При собі має чорні великі навушники.

Марігун Анжела


Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дитини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Увага! #Розшукується дитина! м. Обухів, Київська область Обухівським відділом поліції розшукується неповнолітня...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 28 juni 2020

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.