Стало відомо про те, що в Києві, на Дніпровській набережній сталося ДТП. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в українській столиці небезпечний маневр перетворився в ДТП. Один з автомобілів, в якому сиділи діти шкільного віку. Вони перебували в шоковому стані.

Про цей інцидент повідомляє спільнота «Київ Оперативний» на своїх сторінках у соціальних мережах.

На Днепровской набережной (поворот на Новус) произошла авария с опрокидыванием. Прохожие перевернули авто #Nissan...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На Дніпровській набережній (поворот на Novus) сталася аварія з перекиданням. Перехожі перевернули авто Nissan назад, так як боялися загоряння", - наголошується в повідомленні.

Свідки кажуть про те, що водій, який був за кермом автомобіля Chevrolet на швидкості проїхав на зелене світло по правому ряду, а ось водій іншої машини марки Nissan не встиг повернути, і тому, отримав удар в бік, від чого в результаті і перекинувся.

В авто, яке перекинулося, перебували діти дошкільного віку. З ними все добре, вони відбулися лише переляком, але їх все ж вирішили відвезти в лікарню на огляд.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що На Закарпатті просто під час руху у мікроавтобуса лопнуло колесо, що і спричинило жахливу ДТП. Без жертв не обійшлося: одна жінка померла, ще шестеро - травмувалися.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сталася аварія в селі Вовкове Ужгородського району. Саме там мікроавтобус "Mercedes Sprinter", який рухався по вулиці Головній, перекинувся на дах. За попередньою інформацією, причиною аварії стала технічна несправність - лопнуло одне з коліс транспортного засобу.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впав з моста, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.