У Києві, у Солом’янському районі, неадекватний чоловік вночі погрожував мешканцям багатоповерхівки підірвати їхній будинок, перерізавши шланг подачі природнього газу. Про це розповіли у пресслужбі “Київгазу”.

Як зазначається, місцевий мешканець перерізав газовий шланг і погрожував влаштувати вибух у будинку на вулиці Преображенській, 10/17, в якому розташовано півсотні квартир.

Про наміри неврівноваженого чоловіка газовій службі та правоохоронцям повідомив його батько близько 00:40 ночі. Зловмисник не міг пояснити свої мотивів, однак зумів не на жарт перелякати сусідів і батьків.

Фото: “Київгаз”
Фото: “Київгаз”

Прибувши на місце події, співробітники газової аварійної служби виявили, що газовий шланг у квартирі зловмисника перерізано, і весь будинок опинився перед загрозою вибуху.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Багатоповерхівку оперативно відключили від газопостачання, після чого правоохоронці затримали неадекватного чоловіка. Витік газу в його помешканні ліквідували.

На щастя, евакуювати всіх мешканців багатоповерхівки не довелося.

«А ще хочуть психіатричну лікарню міста Києва закрити, то куди подіти таких неадекватних громадян?!», - коментують подію кияни.

Нагадаємо, у Києві жертв вибуху на Позняках поселили в інтернат

Як повідомляв портал Знай.ua, очевидці зафіксували наслідки вибуху на Позняках.

Також Знай.ua писав, мешканець будинку, що вибухнув на Позняках, спростував витік газу