Про це розповів на своїй сторінці в «Фейсбук» журналіст Андрій Павловський.

Журналист #Pavlovskynews пообщался с местным жителем взорвавшегося дома на Позняках. Рассказал он нам свои наблюдения....

Geplaatst door Андрей Павловский op Donderdag 25 juni 2020

«Як повідомив нашому журналісту мешканець будинку Костянтин Рибак, планування квартир суперечить місцю вибуху і логіці версії з витоком газу. Так, газовий стояк і кухня перебувають взагалі в іншій частині будинку, яка практично не постраждала», – написав Павловський.

«Квартира чоловіка знаходиться на 5-му поверсі. Запаху газу він не чув. І навіть якщо б дійсно був витік на 7-му поверсі, то газ піднімався вгору, оскільки він легший за повітря.» - стверджує журналіст. .

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Наш співрозмовник вже поспілкувався в санаторії з більшістю сусідів по під'їзду. За його словами, люди не можуть відрізнити запах газу від запаху вибухової речовини. Хоча саме жителі нижніх поверхів найбільше стверджували, що чули запах саме «блакитного палива» - робить висновок він.

«Костянтин – адвокат з 25-річним стажем. Переконаний, що прокурор навмисно схиляє жителів до версії вибуху через витік, щоб швидше закрити справу», – додав він.