У Дніпровському районі Києва зникла 16-річна українця. Тереза Кондик самостійно пішла з Центру захисту дітей «Наші діти». Донині її ніхто не бачив. Поліція оголосила дитини в розшук.

У день зникнення Тереза була одягнена у темно-синю майку і темно-сині шорти, взута в червоні кеди. Поліція просить зателефонувати на гарячу лінію 102 всіх, хто бачив дитину або знає про його місце знаходження.

Пропала Тереза Кондик Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що з дому тікають не тільки підлітки з-за конфліктів з батьками або власних ідей, а й маленькі діти. У Києві нещодавно в поліцію повідомили про зникнення трирічної дівчинки. Як вплинуло, дитина сам відкрив двері і пішов гуляти на вулицю. Трирічну втікачку знайшли на порозі маршрутки на найближчій зупинці. Дівчинка хотіла сісти в автобус. Поліцію викликали небайдужі городяни, які побачили маленької дитини, яка гуляє без дорослих.

У Кривому Розі жінка звернулася в поліцію, коли зрозуміла, що її 11-річний син зник і його немає біля будинку. Жінка розповіла, що вона була зайнята, а дитина покинув приміщення. Між зникненням хлопчика і викликом патрульних пройшов годину, тому поліція швидко знайшла втікача.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без доросліх. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на пиркарпатье поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі хлопчик втік в гості до бабусі, поки мама була зайнята.