У Києві чоловік жорстоко побив маленького дитини і намагався прикрити свій злочин тим, що хлопчик нібито випав з вікна. Про це повідомили у столичній поліції.

Зазначається, що інцидент стався в четвер, 25 червня. Правоохоронців повідомили, що в дитячу лікарню поступила шестирічна дитина, яка нібито випала з вікна будинку по вулиці Шолом-Алейхема. Малюк перебуває у вкрай важкому стані.

Прибувши на місце події поліцейські виявили п'яну компанію, в якій знаходилась і мати постраждалої дитини. У 41-річної жінки є і другий син, 2011 року народження, - його забрали з сім'ї і передали медикам. Раніше жінку вже карали за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

За словами начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслава Серебряка, мати і хресні хлопчика навмисно заявили про те, що дитина випала з вікна, щоб приховати справжню причину тілесних ушкоджень. Насправді малюка побив його хрещений, який випивав разом з усією компанією. За інформацією, отриманою від свідка, чоловік увійшов у кімнату, де перебувала дитина, а пізніше виніс його звідти – закривавленого і побитого. В зазначеному приміщенні слідчі виявили сліди крові.

38-річного чоловіка, уродженця Волинської області, затримали за замах на вбивство. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, що медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.uа, родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром вітчим забив 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.