Стало відомо, що в ніч на неділю, 10 листопада, в Києві на вулиці Академіка Кіпріанова у під'їзді жорстоко побили подружню пару. Постраждалих доставили до лікарні. На даний момент вони знаходяться в комі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Син побив матір і вітчима

Так, між одним із зловмисників і його матір'ю тривав давній конфлікт. Він хотів вбити рідну матір, сховався в під'їзді і побив її разом з цивільним чоловіком дерев'яною битою і молотком. До того ж, нападник був не один. В цьому жорстокому побитті взяв участь його друг, який проживає в тому ж будинку.

Після того, як пара втратила свідомість, підозрювані кинули їх на сходовій клітці. Постраждалих помітили сусіди. Їх госпіталізували в досить важкому стані. Нападників затримали.

Син побив матір і вітчима

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також їм повідомили про підозру за пунктами 1, 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що у Києві студент жорстоко побив свою дівчину після того, як дізнався про її зраду.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові жорстоко побили секретаря єпархії УПЦ Київського патріархату Данила Лисовину, шокуючі кадри розправи над священиком облетіли мережу.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві жорстоко напали на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова з позивним "Хан" і його дружину. Зараз вони обоє перебувають у комі.