У Києві на мосту Патона 24 червня знову утворився величезний "водоспад" з питної води. Про це повідомили в співтоваристві «Київський Городовий» у соцмережі Facebook.

При цьому в співтоваристві нагадали, що подібне вже відбувалося раніше – коли на мосту водопровідні труби лопаються і випускають в річку з величезної висоти тонни очищеної води.

В останній раз таке відбувалося зовсім недавно – в березні цього року. Тоді без водопостачання, опалення та гарячої води залишилися майже дві сотні житлових багатоповерхових будинків, розташованих на Русанівці та Березняках.

Очевидці, які повідомили про аварію, відзначають, що комунальні служби міста вже проінформовані про те, що сталося на мосту, однак ліквідувати аварію «не поспішають, ніхто не їде».

Фото: «Київський Городовий» у соцмережі Facebook
Фото: «Київський Городовий» у соцмережі Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Така ж "гниль", як вся наша влада!», «Бо водопровід взагалі треба окремо побудувати», - обурюються в коментарях кияни, закликаючи міська влада навести, нарешті, порядок в столиці.

Нагадаємо, раніше Київ йде під землю - дике ПП біля оперного сполошила очевидців, місто дірявих труб

Як повідомляє портал «Знай.ua» З мосту Патона ллється водоспад окропу - 200 будинків у Києві залишилися без тепла

Також «Знай.ua» писав, що Зварилися заживо: звичайний прорив труби обернувся бідою, кадри наслідків