Микола Тищенко, нардеп від партії «Слуга народу» і претендент на крісло столичного мера, зганьбився з роздачею лимонів жителям зруйнованого будинку на Позняках. Але на цьому він не зупинився – його команда запустила рекламний ролик в соцмережах, звеличуючи даний факт, як реальну допомогу постраждалим у трагедії. Кияни не стримують своїх емоцій з цього приводу.

Зокрема, користувач Tim Elistratenko розмістив на своїй сторінці в Facebook присвячений цього моменту пост.

«Думав, що ще сплю, і це сон. Але ні. Піарники нардепа Тищенка вирішили не посилювати історію про роздачу лимонів серед постраждалих від вибуху будинку на Позняках і просто запустили рекламу в фейсбук. Вибух - трагедія - загибель людей – реклама», - написав він.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Трагедія

Вчорашній день відмітять чорним у житті столиці. Газ, вибух, жертви... На момент зйомки відео було відомо про одну жертву. Наразі іх кількість зросла до трьох загиблих, сотні людей залишились на вулиці. Ми разом з командою із самого ранку перебували на місці події. Поруч з місцем трагедії був організований оперативний штаб, де медики надавали першу допомогу всім постраждалим. Проте самі медпрацівники для роботи потребували лід, лимони, одноразові паперові стакани та багато вологих серветок. Звісно, ми не відмовили у таких простих речах та забезпечили їх всім необхідним. Зі свого боку міська влада обіцяла розмістити постраждалих у приміщенні спецшколи №12. Ми вирушили туди, щоб переконатись на власні очі, чи будуть люди належним чином забезпечені. Наразі заклад не готовий: відсутні холодильники, камери схову для цінних особистих речей, недостатньо постільної білизни. Зовсім відсутні санітайзери, шампуні та мило. І це в умовах епідемії COVID-19! Директор закладу Савчук Олег Антонович порядна та чуйна людина, готовий зустрічати постраждалих. Це єдиний позитив. Де житимуть постраждалі, у яких умовах та чим будуть харчуватися – ми єдині, хто поцікавився цими питаннями та допомогли медикам у цю важку хвилину. Сьогодні й завтра ми теж будемо разом з ними. Якщо ви постраждали у трагедії та теж потребуєте допомоги, нагадую наші контакти: ☎️ номер гарячої лінії: +38 096 905 50 95. e-mail: oshd2020@gmail.com Сторінка у фейсбук - https://www.facebook.com/sluganarodu.tyshchenko.219/ ☎️ номер директора спецшколи №12: +38 097 723 05 92.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Слуга Народу - Тищенко Микола - Округ 219 op Maandag 22 juni 2020

«Є межа цього дна? Хвора фантазія і впевненість у правоті лише доводить його нескінченність», «Мости руйнуються, будинки вибухають, вирубуються парки, історичні будівлі руйнуються... А Ви, блін, зі своїми лимонами і дурним піском в пісониці... так в райраду депутатом пройти можна, але зовсім не мером», «Йому сказали роздати по лимону, він все не так зрозумів», - коментують сумнівний рекламний ролик городяни.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Побігав і пішов. Люди сидять втрачені, з ними працюють психологи, а він як «прости господи», бігає з телефоном і знімає, маючи у власності ресторанний бізнес, не додумався організувати хоч би обіди, напої в таку спеку людям і рятувальникам», - обурюються мешканці навколишніх будинків.

«Коли Ви і знімальна група приїхали до інтернату, куди переселили людей, ми вже робили третю ходку за закупівлями в цей інтернат. Були ми і ще одна організація, яка привезла продуктові набори, і просто волонтери – приходили, приносили потрібне. Ви ж приїхали розповісти про ревізорі і зробити репортаж. І жінка вам на камеру сказала, хто і чим вже допоміг. Але ви вирізали цей момент з вашого ролика. Дешевий піар буде на вашій совісті», - пише представниця благодійної організації, що надала допомогу постраждалим.

«Одного зрозуміти не можу: при вашому статусі і достатку допомогою потерпілим була лимони і лід? От це герой! Так прям надія Києва! На вас можна покластися», - іронізують коментатори.

Нагадаємо, раніше очевидці зафіксували наслідки вибуху на Позняках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", свідок вибуху на Позняках розповів про "голодних поліцейських".

Також Знай.uа" писав, що Тищенко зганьбився сумнівною допомогою постраждалим під час вибуху на Позняках.