Народний обранець Микола Тищенко привіз мешканцям зруйнованого будинку в Києві лимони.

Про це журналістка Мар'яна П'єцух написала в Facebook.

Так, кандидат у мери Києва, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко приїхав на місце вибуху в будинку по вулиці Соломії Крушельницької і пригощав постраждалих цитрусовими.

“Тищенко приніс вітамінів, і пішов радитися з Аваковим. До Аваков не пускають і проганяють", - написала вона, і прикріпила до посту фотографію Тищенка.


Нагадаємо, що 21 червня в 10.00 в Дарницькому районі Києва в десятиповерховому житловому будинку стався вибух. За попередніми даними, газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Відомо про трьох загиблих, одна з них – власниця квартири, в якій, ймовірно, стався вибух.

Тищенко приніс вітамінів, і пішов радитись з Аваковим. До Авакова не пускають і проганяють.

Geplaatst door Mariana Pietsukh op Zondag 21 juni 2020

Нагадаємо, раніше вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.uа писав, що потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП.