У Києві правоохоронці провели перевірку неблагополучних сімей, та в одній із родин були вимушені забрати маленьку дитину, що жила в жахливих умовах. Про це розповіли у столичній поліції.

Зазначається, що матір із семирічною дочкою мешкають у квартирі на вулиці Волкова в Деснянському районі. Зайшовши до помешкання, поліцейські та представники ювенальної юстиції зіштовхнулися із жахливою антисанітарією. У квартирі на брудній підлозі лежали старі матраци, а ліжка перебували в жахливому стані. У порожньому холодильнику – лише порожній посуд та якісь пакунки. Чим харчувалася та де спала дитина – невідомо.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Щоб не наражати малечу на подальшу небезпеку, її було вирішено забрати з родини.

Дівчинку відправили до лікарні, а її 40-річна матір було притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Жінці також розповіли, на які соціальні послуги та допомогу вона може розраховувати, щоб поліпшити умови утримання своєї дитини.

Загалом під час рейду було складено вісім протоколів щодо батьків, які неналежно виконують свої прямі обов’язки.

Нагадаємо, раніше під Львовом пенсіонера з гангреною вигнали з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", життя багатодітної матері забрав китайський вірус.

Також Знай.иа" писав, що киянка залишилася сиротою після вибуху будинку на Позняках.