У Київській області, в селі Вишеньки Бориспільського району, розшукують неповнолітнього хлопчика. Про це розповіли у Службі розшуку дітей при поліції області.

Як зазначається, розшук дитини веде Бориспільський відділ поліції. Неповнолітнього Федорука Олександра востаннє бачили на території садового товариства «Острів», що розташоване по вулиці Південній у Вишеньках.

За інформацією правоохоронців, 17-річний хлопець ще 22 червня, близько опівночі, самовільно пішов із дачного будиночку та досі не повернувся.

Прикмети хлопця – виглядає на 16-17 років, на зріст - 174 сантиметри, середньої тілобудови, має коротко стрижене світле волосся, густі широкі брови темного кольору, блакитноокий.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Особлива прикмета - на правій руці має післяопераційні шрами.

На момент втечі з дому був вдягнений у шорти синього кольору та гумові шльопанці.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування хлопця, просять повідомити правоохоронцям на телефони гарячої лінії.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого чоловіка.

Також Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.