У Києві перехожі три дні не помічали чоловіка, який у кущах лежав із переламаним хребтом та не міг звідти виповзти. Про це повідомляють у патрульній поліції столиці.

Зазначається, що травмованого чоловіка виявили на вулиці Сім'ї Сосніних близько 5:00 ранку. Його помітив мешканець прилеглого будинку, який звернув увагу на слабкі крики про допомогу, що лунали вже кілька днів поспіль з боку гаражного кооперативу.

Про свою «знахідку» киянин повідомив поліцейському патрулю. Перевіривши вказану територію, патрульні виявили на задньому подвір’ї магазину, у кущах, напівоголеного чоловіка. Той благав про допомогу та не міг самостійно рухатися.

На місце події викликали швидку допомогу, прибулі на виклик медики констатували у 32-річного постраждалого травму хребта.

Розповісти, хто він та як опинився у такому становищі, постраждалий не зміг – він нічого не пам’ятав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Три дні людина просто проходила повз і нічого не діяла... Просто в голові не вкладається! Чув стогін і просто ходив... ну як так?!! Чому не відреагувати, не подивитися чи відразу поліцію не визвати?», «Жах ... А чому без штанів?», - «Скоріше за все, сам зняв, для фізіологічних потреб... Три дні...», - пишуть у коментарях кияни.

«Капец якийсь твориться. Моя версія, що його пограбували і побили, тому і травма хребта», - додає дехто.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого чоловіка.

Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.