У Києві неодноразово затримують за крадіжки молодого хлопця, якого нібито пізніше постійно відпускають, як він є сином співробітниці КМДА. Подібну інформацію розмістили в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Автор повідомлення стверджує, що хлопця по імені Єгор затримували за крадіжку і подальшу перепродаж краденого майна.

«Ех, Єгорка! А мамка казала тобі, що п*здить чуже майно і перепродувати його - недобре? Єгорку вже брали за крадіжки і перепродаж. Але, от, бл*дь, невдача - мама Єгорки працює в КМДА, і коли виродка беруть на гарячому копи, то з'являється мати, і Єгорку відпускають... Чи то докази втрачаються, то він такий ах**ний хлопець, що йому все можна», - пише автор посту.

За його словами, хлопця вже не раз затримували за подібні правопорушення, однак із завидною постійністю його відпускають без очевидних на те причин.

Скрін, телеграм-канал Х**вий Київ

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«От і виходить, що одх**чити Єгорку не можна, недобре це. І кримінальну справу на нього ніяк не заведуть, так як серця у полісменів дох*я добрі!», - додає обурений користувач під ніком "Жовтий Помідор".

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого людини.

Також Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.