У Києві спіймали грабіжників, які зраділи відкриття магазинів і вирушили на справу, прихопивши з собою дуже оригінальний інструментарій. Про інцидент в ТЦ «Гулівер» розповідається в повідомленні Київ Оперативний на Facebook.

Як з'ясувалося, спіймана була якась Вражиева Вікторія Вікторівна, 1983 року народження, яка прийшла в торговий центр не купити одяг або продукти, а вкрасти їх. Вона зайшла в один з магазинів одягу. Одяг і взуття вона склала в заздалегідь підготовлену сумку, яка усередині була вистелена фольгою. В цілому вона вкрала одягу і взуття на 2000 гривень.

У Києві затримали грабіжницю Фото: скріншот

Незважаючи на застереження її одразу ж спіймали співробітники поліції. Проте покарання у вигляді позбавлення волі їй навряд чи світить, так як в нашій країні дуже лояльне законодавство. Якщо вона принесе до суду довідку, що доглядає за родичем і напише заяву в суд, що надалі так чинити не буде, то їй призначать лише 850 гривень штрафу. Після цього вона відправиться далі робити подібні крадіжки.

Сумка з фольгою Фото: соцмережі Київ Оперативний

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві ще в суботу 20 числа стався інцидент, в якому постраждав молодий чоловік. Невідомі напали на нього із заточуванням і завдали йому 15 поранень. Молодий чоловік у реанімації, а поліція шукає свідків події і тих, хто вчинив напад.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого людини.

Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.