У Києві невідомі викинули на вулицю пса породи далматинець – тварина прив'язали до дерева і забезпечили запискою. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

«Столиця. І таке буває. Хлопці, в Києві біля мого будинку викинули далматинця з запискою (ось такі гад....), може кому треба – дівчинка, півтора року», - пишуть автори посту, додаючи, що пізніше собаці знайшли новий будинок.

У супровідній записці зазначалося, що собаку звуть Джессі, і вона – чистокровний далматинець.

«Мене мій господар привіз з передмістя до Києва і випустив, щоб собі знайшла господаря, так як у старого у дворі я гавкала цілодобово! За що мене і мого господаря зненавиділи всі сусіди», - сказано в записці.

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Якась дивна записка, навіщо її писати? Може, вкрали його і випустили?», «Завтра вранці пориюся в групах загублених. Є варіант, що єба**ті сусіди вкрали собаку і вивезли», «Це не на Ревуцького? Сьогодні проходила, сидів прив'язаний до дерева», - пишуть в коментарях кияни.

«А ви знаєте, як називається життя, коли за парканом, у вузькій клітці, алабай рот не закриває і гавкає на всю горлянку 24/7? Всі зауваження марні», - діляться особистим досвідом інші коментатори.

Нагадаємо, Знай писав, що на Харківщині собака прийшла до старих господарів, після того, як її віддали новим.

Також Знай повідомляв, що в Києві банда підлітків ромської національності встали на шлях грабежів і вже тероризують район.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині банда ромів пограбувала заробітчанку.