Стало відомо про те, що в столичній підземці неможливо поповнити зелену картку метрополітену.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі зіткнулися з проблемою, так як вони не можуть поповнити зелену картку, за допомогою якої вони можуть пересуватися по метрополітену.

У Києві тепер можна поповнити зелені карти метро, фото: скріншот з відео

Раніше, дані картки можна було поповнювати самостійно в спеціальних автоматах, або ж в касах. Про це повідомляє інформаційний портал «Главком».

А тепер, керівництво метрополітену прибрало дані картки, так як почався масовий перехід на електронний квиток, і тепер, зелені картки не поповнюють ні через автомати, ні через каси.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

І тепер, пасажирам, у яких є така картка, залишається лише викинути її, так як на сьогоднішній день це просто шматок пластику.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві планують закрити метрополітен у зв'язку з погіршенням ситуації в місті. Про це розповіли в Міністерстві охорони здоров'я, однак, точно ще нічого не вирішено.

Якщо ситуація продовжить погіршуватися, то не буде іншого виходу. Нагадаємо, що вже кілька днів в Україні було зафіксовано рекордну кількість заражень за день.

Тільки за останню добу понад 900 осіб почули про свій діагноз.

Нагадаємо, украинцев, ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" .

Як повідомляв Знай. ua, пенсіонери "начхали" на маски в метро, а молодь приємно здивувала.

Також Знай. ua писав, що харків'янам можуть впаяти штраф в 30 тисяч.