У Києві до 2020 року ще можна зустріти відлуння "совка", особливо у столичних школах. У мережу потрапило фото вбиральні школи № 292, яка знаходиться на Троєщині.

Про це передає група "Типовий Київ" в соцмережі Фейсбук.

На фото можна помітити, що в сучасному світі все ще існують настільки древні туалети - замість унітазів іржаві дірки, про кабінки і двері і мови не йде. По суті у дітей немає особистого простору і з-за цього буде не дивно, якщо школярі намагаються уникати даного приміщення і просто стримують бажання справити природну потребу.

Як стало відомо з повідомлення, то РОНО ігнорує скарги і прохання батьків і вчителів виправити це.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Можливо, ви подумали, що ми просто вирішили понастальгувати по совку, але ні. На фото туалет столичної школи № 292, Троєщина.
Районне управління освіти успішно ігнорує скарги і прохання. А народний депутат мажоритарник від Слуг Народу говорить "Я підтримаю ініціативу". Підтримує. Але тільки словами",- написали під фото автори.

" Що було у людини в мозку, який придумав не ставити перегородки і двері в туалеті. Порушення прав людини.", "Ну напевно все одно не забувають збирати з батьків гроші на "ремонт" школи", " А мені цікаво хто дозволив поставити камери в туалеті, взагалі то це не можна робити", " Я думаю, що в цій школі діти прогулюють уроки не від небажання вчитися, а просто щоб додому збігати в туалет", " Так тут ще норм туалет)у мене в школі гірше навіть був", Ну таких туалетів купа !!Ви заходили в проф училища ?Ви бачили стіни ,туалети", - коментували побачене кияни.

Возможно, вы подумали, что мы просто решили понастальгировать по совку, но нет. На фото туалет столичной школы № 292,...

Geplaatst door Типичный Киев op Donderdag 18 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Туалетний питання: чому найчистіші кабінки знаходяться найближче до входу в туалет

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Запоріжжям громадський туалет будують під вікнами багатоповерхівки, люди збунтувалися, - "Ми задихнемося!"

Також «Знай.ua» писав, що "Укрзалізниця" відправить українців на Азовське море "по-багатому" - ніяких смердючих плацкартів біля туалету