Стало відомо про те, які декларації у комунальників Віталія Кличка. Звідки у них такі гроші?

Таким чином, повідомляється, що комунальники в столичних підприємствах живуть досить непогано. Depo.Київ проаналізував деякі декларації чиновників, які привертають найбільше уваги.

наприклад, директор «Київтеплоенерго» В'ячеслав Бінд. У нього в Київській області, в Погребах є ділянка землі, який трохи менше двох тисяч квадратних метрів, а також будинок площею 296 квадратних метрів.

Також, у В'ячеслава Бінде є позашляховик «Тойота Ленд Крузер» 2008 року випуску, а на дружину зареєстрований інший автомобіль, якому всього три роки. У минулому році, чиновник придбав моторний човен, вартість якої 224 тисячі гривень, та причіп до авто.

За минулий рік він заробив понад 3 мільйонів гривень, і нескладно порахувати, що кожен місяць він отримував приблизно 270 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Готівкою у чиновника 228 тисяч доларів, а також майже 400 тисяч гривень. У його дружини є майже 22 тисячі доларів.

Віктор Брагінський, фото: скріншот з відео

Далі йде Віктор Брагінський, який є начальником Київського метрополітену. У декларації у нього зареєстровано величезну кількість нерухомості. Відразу три квартири, а також, близько семи років тому він придбав земельну ділянку, площа якого понад 3 тисяч квадратних метрів.

За минулий рік він заробив 750 тисяч гривень, і щомісяця отримував по 60 тисяч гривень. Готівкою в нього є 125 тисяч доларів, 10 тисяч євро, а також 2 мільйони гривень. На банківському рахунку у нього 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.іа" Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

Також "Знай.іа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.