У Київському метрополітені співробітники підземки, спільно з представниками правоохоронних органів, провели рейд на наявність захисних масок у пасажирів. Про це розповідає прес-служба КП "Київський метрополітен" в Facebook.

Повідомляється, що під час вчорашньої перевірки поліція і співробітники підземки склали 37 адміністративних протоколів на тих, хто не дотримувався масочного режиму під час поїздки в громадському транспорті. По одному з порушників суд вже виніс рішення про штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

У Київському метро провели перевірку на дотримання масочного режиму пасажирами / фото з відкритих джерел

Співробітники метрополітену відзначили, що по більшій частині пасажири надягають маску лише при вході в підземку, оскільки там стоять представники правоохоронних органів. Після, починаючи з ескалатора, пасажири спускають маску на підборіддя або взагалі знімають.

Що примітно, серед порушників також була зафіксована вагітна дівчина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В якості аргументів правопорушники використовували наступні фрази:

- це все незаконно

- мені жарко

- я здорова, турбуйтеся краще про себе

- коронавіруса не існує!

Пост КП Київський метрополітен у Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Києві на станції метро "Театральна" сталася жорстка сутичка між прихильниками Партії Шарія та представниками полку "Азов".

Як повідомляв портал Знай.иа харківські пенсіонери "начхали" на маски в метро, а молодь приємно здивувала.

Також Знай.иа писав, що за відсутність маски в метро будуть штрафувати.