У центрі Києва у середу, 17 червня, досить гаряче – там проходить відразу кілька акцій протесту. Крім прихильників Анатолія Шарія та його противників, мітингувати також вийшли ошукані інвестори банку «Аркада». Про це з місця подій повідомляє видання «Інформатор Київ».

Наголошується, що учасники акції протесту спочатку зібралися під головним офісом згаданого банку. Вони колоною пройшлися до будівлі Нацбанку України, під Офіс Президента і до столичної мерії. Там вони заявили про розміщення наметового містечка.

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

Ще в кінці травня вони розбили намети біля центрального офісу банку «Аркада», а тепер збираються щодня нагадувати про себе і своє недобудоване житло столичній владі.

По Киеву маршем прошли вкладчики банка "Аркада", семьи которых два года ждут свои квартиры. Подробнее по ссылке - https://inf.im/puTqM

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 17 juni 2020

Як відомо, через перерване будівництво без квартир у трьох житлових комплексах Києва - ЖК «Еврика» (в Голосіївському районі), ЖК «Патриотика» і ЖК «Патриотика на озерах» (Дарницького району) залишилися 13 тисяч сімей. Серед них – ветерани АТО, медики, переселенці, молоді сім'ї, які вже сплатили або продовжують платити по кредитах на житло. Ввести будинки в експлуатацію не можуть ось уже два роки.

Нагадаємо, Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники.

Як повідомляв Знай.uа, відомий спортсмен вийшов на боротьбу проти вірусу з вогнеметом - краще не заважати.

Знай.uа писав, у Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протестів медиків - зважився відкрити рот.