Моторошний та жорстокий інцидент стався у столиці. Так, в Дарницькому районі було виявлено десять мертвих собак. Наразі правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Як відзначається, випадок стався у Києві, і наразі невідомо, від чого з життя пішло 10 собак – підозрюється, що їх могли отруїти.

"У Дарницькому районі м. Києва виявили 10 трупів собак Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 299, ч.3 Кримінального кодексу України — "Жорстоке поводження з тваринами". Зараз тривають слідчі дії та проводяться експертизи.

Собаки, фото Facebook
Собаки, фото Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Співробітники КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” залучені як експерти для встановлення причини смерті тварин. Після експертизи буде зрозуміло, чи було це масове отруєння або інші насильницькі дії, що спричинили смерть собак. Чекаємо на результати розтину", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що за жорстоке поводження з тваринами Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше щасливий собака з інвалідністю розчулив мережу, любов до життя переможе все.

Як повідомляв портал Знай.ua, найпотворніша собака світу стала справжньою зіркою.

Також Знай.ua писав, що на пенсію - в 19: київська такса стала найстарішою собакою України.