У Києві невідомі розклеїли дивні оголошення, закликають не користуватися маршрутками. На стовпах міста з'явилися яскраво-жовті оголошення, які звинувачують приватних «візників» в антисанітарії та інших гріхах. Про це повідомляє PRпортал.

У наклеєних на стовпах листівках питається, чи має читач громадським транспортом. А потім у тексті говориться, що не потрібно сідати у маршрутки, так як це розсадник коронавіруса та інших хвороб. Крім того, в тексті маршрутки і їх водіїв звинуватили в тісноті і антисанітарії, недотримання правил дорожнього руху.

Листівки проти маршруток в Києві Фото: PRPortal

На думку творців листівок, в маршрутках бруд і хамство. На завершення цього послання говориться, що автори проти маршруток, а в Києві повинен бути хороший громадський транспорт.

Листівку прикрашає яскрава картинка, на якій намальована маршрутка, закреслена червоною лінією. В кінці автори написали адреси спільнот в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві міська влада збирається купувати обладнання для лову «зайцев» у громадському транспорті. На це планується витратити 10 млн грн. зокрема планується закупити нові термінали. Обладнання необхідно для перевірки безготівкової оплати проїзду в транспорті Києва.

Крім того, стало відомо, що мер Кличко вирішив позбавити Київ від автобусів. Автостанції та автовокзали перемесятся за місто. Також з'являться і нові автовокзали, які дозволять звільнити вулиці столиці від міжміських автобусів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в києві перейдуть на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті.

Знай писав, що в Києві автовокзали винесуть за межі міста.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві проходить лежачий мітинг велосипедистів.