Стало відомо про те, що на київській Троєщині з'явився ще один, новий сквер.

Таким чином, повідомляється, що на перехресті Маяковського і вулиці Цвєтаєвої, що знаходиться в Києві, облаштували публічний простір. Це стало можливо завдяки проекту Суспільний бюджет Київ.

[embed]https://www.facebook.com/desn.rda/posts/3082390745171838?__xts__

Про це повідомили в РДА Деснянського району. Автора даного проекту підтримало 1390 киян, і на те, щоб втілити це все життя, знадобилося 838 тисяч гривень.

Киянин Ігор Іванов повідомив про те, що не потрібно морозитися, коли вас просять проголосувати за той чи інший проект, так як це може допомогти впорядкувати наше рідне місто, як це і сталося зараз на Троєщині.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Навіть незважаючи на те, що підрядники в деяких місцях зробили помилки, через кілька років це буде чудовий парк, з високими деревами, де юудет приємно посидіти – відпочити.

Раніше це публічне місце зовсім не приваблювало, і там була відсутня навіть банальна інфраструктура, однак, зараз все досконально змінилося.

Виглядати дійсно стало краще, і вже зараз можна сказати, що місце буде користуватися популярністю серед місцевих жителів, так як там є все для комфортної прогулянки.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що жителі Тернопільщини самостійно залатали ями на дорогах.

Також Знай писав, що в Тернополі перенесли арку-серце з парку Шевченка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині дітям у магазині продали прострочену продукцію.