Мер столиці, Віталій Кличко вкотре осоромився своїми фразами. На цей раз, це сталося у прямому ефірі.

Таким чином, повідомляється, що це вже далеко не перший раз трапляється, коли мер міста Віталій Кличко плутає слова. В цей раз, це відбулося на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

І ось, замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: «піс*ка». Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Варто зауважити, що застереження Кличко вже можна вважати його "фішкою", адже його конфузи розлітаються соціальними мережами, немов гарячі пиріжки, стають мемами і впізнаваними "крилатими виразами", які подобаються українцям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що першою застереженням вважають фразу Віталія Кличка про завтрашньому дні, яку він виголосив ще у 2013 році в ефірі програми «Шустер». Тоді майбутній мер сказав, що «Сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше, можуть дивитися не лише все, мало хто може це робити». Тоді ця фраза стала хітом, і залишається популярною донині.

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.іа презентовано Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Також Знай.іа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.