У Києві помер молодий голова Деснянської районної державної адміністрації Давид Шатиришвили. Молодий чоловік помер учора 14 червня. Про це повідомив народний депутат від партії «Слуга народу» Богдан Яременко на своїй сторінці в Facebook.

Народний обранець розповів, що Шатиришвили помер через хворобу, але не уточнив з. Також Яременко написав, що смерть молодої людини важко осмислити. Зеленський призначив Шатиришвили на посаду голови Деснянської райадміністрації 18 травня цього року.

Помер Давид Шатиришвили Фото: Цензор

Богдан Яренко повідомив про смерть голови Деснянської РДА Фото: скріншот

Варто відзначити, що Київ продовжує боротися з коронавірусом. Для цього діють ряд обмежень для жителів. В черговий раз Віталій Кличко нагадав, що шастати по місту не можна, не можна купатися в Дніпрі і засмагати на пляжі. Він заявив, що пляжі дезінфікуються, але краще не приймати сонячні ванни і чекати особливого дозволу Госпродпотребслужбы. Міський голова говорив і про те, що у киян ще довго не буде можливості розважитися на повну котушку, так як він заборонив працювати нічних клубах і барах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, в Україні продовжують заражатися і хворіти люди. Коронавірус тільки за останню добу вразив 656 осіб. За останню добу одужали 171 чоловік, а померло 12 осіб.

Незважаючи на ці цифри українці не бажають сидіти вдома. У Харкові люди масово вийшли на пляжі, як тільки спекотне сонце змінило дощову погоду, яка була в травні.

Нагадаємо, Знай писав, що кличко закрив пляжі для купання.

Знай писав, що в Україні коронавірус вразив ще 656 осіб.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові вирішили повторити подвиг Києва і масово вийшли на пляжі.