У мережі знову говорять про те, що з Чорнобильської зони продовжують вивозити ліс. Кому це вигідно.

Таким чином, повідомляється, що Telegram-канал «Х**вий Київ» опублікував ролик, на якому видно, як з Чорнобильського лісу продовжують вивозити ліс. Ролик прислали з КПП "Дитятки" – «Адріан».

Хто буде за це відповідати, і чи буде взагалі – невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Верховної Раді голосували за інвентаризацію лісів, з Чорнобиля масово вивозили дерева.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У вівторок, 2 червня, Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому законопроект про інвентаризацію лісів. Як сказано в пояснювальній записці, підставою для інвентаризації стала відсутність у держави актуальної інформації про обсяги лісових насаджень, оскільки останній раз оцінка стану і кількості лісів проходила в 1996-му і 2011-му році. На даний момент актуальною інформацією про стан лісових покривів на території країни немає.

У той же час, поки нардепи приймали законопроект, в мережі з'явилися фото та відео, що демонструють, як з Зони відчуження вивозиться чипований ліс-кругляк.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті банда з масками пішла під воду, щоб "нагріти руки" на коронавирусе

Як повідомляє портал «Знай.іа» ″Збирав близько 8 млн в місяць″, - Холодів прокоментував затримання голови Одеської митниці

«Знай.іа» писав, що Київські прикордонники накрили таблетки "з сюрпризом" з Таїланду - схуднути і "кайфонути" до смерті