У Київському метрополітені зловили жебрака, яка цілими днями ось уже кілька років збирає собі «на проїзд». Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, опублікувавши відповідне відео.

«Ще хвилину тому, з похмурим обличчям, вона збирала кошти, щоб доїхати додому, а тепер «розквітла у всій красі»», - пишуть автори посту.

«Поліція метрополітену, як у вас там справи? Не дуже жарко?», - додають в співтоваристві.

«Да облийте її зеленкою! Може, вавки заживуть! Ну, і тиждень вдома посидить, поки не відмиється!», «Спасибі, що викладаєте на «Фейсбук», вони не соромляться брати навіть у літніх людей. Явно поліція метро в долі», - зауважують кияни.

Обережно, нецензурна лайка! Ще хвилину тому, із похмурим обличчям, вона збирала кошти, щоб доїхати додому, а тепер «розквітла у всій красі». Поліція метрополітену, як у вас там справи? Не дуже спекотно?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 11 juni 2020

«Ну, це було очікувано, що вона зреагує. Якщо у неї вистачає нахабства стояти кожен день, на всіх станціях метро. З іншого боку, ви їй перешкодили працювати», «Поліція метрополітену - окрема реальність. І зарплата вища, і лівака більше», - вважають коментатори.

«А можна на екрани у вагонах ці особи показати? Пам'ятаю, оголошували «не давати гроші шахраям», але багато людей на слух не сприймають», «Не давали, ні стояла б, почніть з себе. Немає попиту - немає пропозиції», «Запропонуйте їй вже хтось «інтим», скільки в годину візьме», «Поліції не жарко. Вони собі з неї вже кондиціонер в будку купили», - обурюються городяни.

Нагадаємо, нова шахрайська схема залишить українців без копійки: як аферисти добираються до банківських рахунків

Знай.uа" писав , в Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові зірвався суд у справі звіра, який збезчестив однорічну дівчинку з ДЦП

«Знай.іа» писав, що У Києві чотирьох малюків визволили з квартири-звалища - так виглядає скалічене дитинство.