В Києві патрульні допомогли жінці, яка перебувала в критичному стані. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Китева в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що днями до служби "102" надійшов дзвінок від громадянина, який виявив непритомну жінку на зупинці громадського транспорту.

"За вказаною адресою, патрульні виявили громадянку без свідомості. Інспектори оглянули жінку на наявність пошкоджень і намагалися привести її до тями." - сказано в повідомленні поліції.

На жаль, на дії поліцейських жінка не реагувала і її стан поступово погіршувався. Однак правоохоронці не опустили руки і змогли привести жінку до тями.

"Патрульні Максим Коржавін і Анна Івченко не розгубились, діяли швидко, злагоджено і професійно. З допомогою дихальної трубки інспектори підтримували дихання жінки в задовільному стані до приїзду медиків." - додали в поліції Києва.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Після цього жінку забрали працівники швидкої допомоги. Поліцейські супроводили карету медиків до медичного закладу, де для постраждалої вже була підготовлена палата.

Повідомлення поліції Києва: Facebook

"Пишаємося нашими колегами, їх самовідданими та професійними діями, які в черговий раз врятували життя." - сказано в повідомленні.

Патрульні надали допомогу жінці, яка перебувала у критичному стані Днями, на службу 102 зателефонував небайдужий...

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Vrijdag 12 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Дніпрі студент пустив кулю в лоб і залишив записку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові на свободу вийшов чоловік, який ледь не відправив в морг дружину.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині посеред вулиці знайшли закривавлене тіло.