На Київщині чоловік помер, бо лікарі так і не надали йому медичну допомогу. Про це йдеться у «Надзвичайних новинах».

Зазначається, що померлий впродовж місяця страждав від болю. У Юрія, який мешкав самотньо, піднялася температура тіла, а самостійно дістатися до лікарні він не міг. Раніше він вже постраждав від інсульту, страждав від проблем із ногами та супутніх захворювань. Квартирою він пересувався лише в інвалідному візку.

Юрій подзвонив до швидкої, але там його спрямували до сімейного лікаря. Госпіталізували чоловіка лише через два тижні після його звернення.

Аналізи на коронавірус нічого не показали, тому чоловіка повернули додому після кількох днів у лікарні.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Через кілька днів родичі знову принесли Юрія, вже ледве живого, до лікарів. Його знову госпіталізували, однак наступної доби він помер.

Наразі родичі в усьому звинувачують медиків – вони стверджують, що ті неналежно виконували свої обов’язки.

Якщо факт лікарської недбалості буде доведено, на лікарів чекає до трьох років тюрми.

Нагадаємо, У Львові горе-медик відправив жінку додому після аварії - кричала від болю і померла на руках у сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Здерли одяг і зачинили голими: скандал у вінницькій психлікарні прогримів на всю Україну, кати у білих халатах.

Також Знай.ua писав, що У Кличка хочуть об'єднати тубдиспансер і психлікарні, - "так більше зароблять".