У Києві, на Оболоні, неподалік від пологового будинку на Героїв Сталінграда оселилися невідомі люди. Про це повідомляють місцеві жителі в соцмережах.

Наголошується, що ці люди сплять прямо на траві, їдять і тут же, не відходячи від будинків, справляють нужду. При цьому ні поліція, ні міська влада ніяк не реагують на події.

Фото: «Оболонський район Києва»
Фото: «Оболонський район Києва»

Фото: «Оболонський район Києва»
Фото: «Оболонський район Києва»

Крім того, стверджують місцеві жителі в групі "Оболонський район Києва" в соціальній мережі Facebook, нещодавно вони побили голову ОСББ прилеглого будинку. Всього бездомних – близько десятка, і вони відмовляються йти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Оболонь перетворилася в смітник», «Ну так зберіться групою, і загляньте до них у темряві. Багато питань подібні легко вирішувані насильством», «Поліції пофіг, в такому випадку потрібно збиратися групами і пі... просто злість вже бере, від цього всього!», - коментують обурені городяни.

Скрін: «Оболонський район Києва»
Скрін: «Оболонський район Києва»

«У мене склалося враження, що всі асоціальні елементи з куренівської блішки тепер живуть у нас... днями була на Героїв Дніпра, на зупинці в сторону кінцевої, - жах... Алкаші кишать, такі, зовсім вже овочеподібні люди... Ніби люди, начебто всіх шкода. Просто біда в місті: господаря немає, всім все пофіг. Віталі точно воно не треба...», - додають інші.

«Там на перетині Богатирської і Лугової є озеро, залите мазутом та іншими нечистотами... туди переселити їх... однією невирішеною проблемою більше або менше - там не зіпсують ситуацію», - вважають треті.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, як живеться бездомним у Києві під час карантину.

Також ми писали, що у Харкові безпритульні окупували закритий на карантин метро і влаштували дике "новосілля" - чотири ліжка, одна подружка.

Додамо, що на Позняках виріс "сміттєвий містечко" креативні бездомні обурили киян.