У Києві водій автомобіля марки Volkswagen отримав від перехожих за те, що злегка зачепив людину на пішохідному переході. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що товариші, які супроводжували потерпілого, ввічливо попросили водія принести вибачення, на що дружно були послані в «відомі недобрі місця».

У результаті виник конфлікт, під час якого «брат за брата» було набито обличчя водієві Volkswagen.

У той час, поки учасники конфлікту махали кулаками, «місцева алкоголічка вкрала сумку водія, де був пістолет», і вистрілила з зброї.

Після того, як пролунав постріл, водій почав шукати сумку і знайшов її в сотні метрів від місця події. Всередині були пістолет і порожній гаманець.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Ось такий ранок на Виноградарі, а ви говорите «спека» …», - коментують ситуацію автори посту.

Водитель #Volkswagen слегка задел человека не пешеходном переходе. Друзья потерпевшего попросили у водителя извиниться, на что дружно были посланы в «известные нехорошие места». В результате, «брат за брата» было набито лицо водителю Volkswagen. Пока они дрались, местная алкоголичка украла сумку водителя, где был пистолет и выстрелила. После выстрела водитель начал искать сумку и нашёл ее в 100 метрах от места происшествия с пистолетом и пустым бумажником. Вот такое утро на Виноградаре, а вы говорите «жара-жара»..))

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 11 juni 2020

«А вибачився б, і нічого такого не сталося, але ні ж, борзометр в червоній зоні, ось і поплатився, цілком чесно!», «О, там і дами беруть участь», «В цьому пості чудово все», - дивуються кияни.

«Анулювати дозвіл, того, хто його видавав, звільнити. Якщо вже носиш пістолет в сумці, то ніколи її не знімай», «Тарантіно відпочиває», «Схоже, у мене немає одного ствола в сумці. А депутати ще переконують, що легалізація зброї – небезпечно», «Висновок - завжди будьте взаємно ввічливі», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше На трасі Київ-Чоп зіткнулися три легковики та вантажівки, четверо загиблих - понівечені тіла вирізали з купи металу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Збив матір, в'їхав у стовп, влаштував перегони з поліцією в Одесі затримали 12-річного лихача

«Знай.uа» писав, що Під Дніпром вантажівка зім'яла легковик в консервну банку, молода пара загинула на місці, вижив тільки дитина