В поїзді напрямку «Київ-Ніжин» спостерігається справжнє стовпотворіння – люди за відсутністю альтернативи змушені їхати навіть стоячи. Про це у спільноті «Український залізничник» у соціальній мережі Facebook написала Олена Кобижзька, яка працює оператором зв'язку в «Укрзалізниці».

«Полум'яний привіт від працівників залізниці. Не можна було залишити спецпотяг? Київ-Ніжин», - написала вона, публікуючи фото з одного з вагонів переповненого поїзда, в якому, до того ж, пасажири через спеку масово ігнорують вимоги карантину – носіння масок і соціальну дистанцію.

Фото: Facebook, «Український залізничник»

«І друге питання, конкретно по таким "комфортним" вагонам. Скільки вони ще будуть експлуатуватися в звичайних приміських поїздах? На стандартні сидіння (які хоч вимити можна, на відміну від цього гівна) "грошей нема", так? А нам тут намагалися розповідати про "великого рэхворматора ЮЗ", ага», - пише в коментарях інший співробітник залізниці.

«Підписуюсь під кожним словом», - додає в коментарях автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, експрес "Бориспіль" повертається, проте радіти рано, - возити кого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський у "Борисполі" проводжає в останній політ загиблих "ангелів" рейсу МАУ "Тегеран-Київ", відео.

Також Знай.uа писав, що Львів'яни дорвалися до ресторанів у пік епідемії - танці в масках, веселощі і ріки алкоголю.