Ініціатива із піском для дитячих майданчиків кандидата в мери Києва від партії «Слуга народу» Миколи Тищенка викликала серед городян неоднозначну реакцію. Самозакохані пости на сторінці нардепа про те, що він «відреагував на звернення киян стосовно відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнив їх», спровокували хвилю нищівних жартів у соцмережах.

«І це лише початок! Станом на сьогодні наша команда вже встигла покращити майже 30 адрес. Якщо ви зверталися до нас, але нового піску ще не отримали, не хвилюйтеся – скоро він буде на ваших дитячих майданчиках! Веземо все в порядку черги та тримаємо на постійному контролі цей процес...», - пишуть на сторінці депутата, публікуючи фото пісочниць, абияк засипаних піском.

Скрин, Facebook Миколи Тищенка

«Єслі чесно, пане Миколо, оця фраза "І це лише початок" в контексті оцих фото - це трохи пугає», «Наступник крок - наповнимо кожен лоток для кішки», «В мого кота закінчується пісок в туалеті. Чи не могли б ви привезти йому? Тоді мій голос та голос мого кота віддамо вам!», «Воу-воу-воу, полегше. Навіщо одразу стільки урбаністики, я не планував завтра прокинутись в Копенгагені!», - регочуть у коментарях містяни.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Дякую вам, наш меценате і філантропе, за цей щедрий дар місту, якщо ще кнопку на третій поверх в ліфті на Богдана Гаврилишина, 6, відремонтуєте, мій голос точно ваш!», «Пане Миколо, а можна Деснянському району піщану бурю? Просто її вже давно там не було, а у вас, бачу, є пісок», - додають інші.

«Девізом передвиборчої кампанії має бути "Навалимо найбільшу купу!" Натхнення вам!», - рекомендують у коментарях.

«Миколо, висловлюю вам вдячність від імені всіх мам будинку по вул. Симиренка, 5 Дивились сьогодні на цей пісок зі сльозами на очах, фотографували один одного на його тлі, розсилали фото родичам. Діти заявляють, що з Зе! Піску пасочки ліпляться в рази краще. Я не знаю, які ідіоти з нашого округу за вас голосували, але тепер ми серед них! Царський подарунок, поважаємо!», «До речі ... а дітей в пісочниці точно не було?», - саркастично зазначають кияни.

Нагадаємо, раніше Знай писав про те, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який планує брати участь у виборах мера Києва, повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що на деякі дитячі майданчики у Святошинському районі столиці завезли пісок.

Нагадаємо, Тищенко вирішив потрапити в крісло мера Києва через вагон метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни готують повстання проти Тищенка: замість селфі в маршрутках зайнявся проблемами району.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський передбачає масові протести в Україні через Тищенка – "Ми ж не ідіоти".